Мария Игнатова се опитва да се намърда в “Капките”, ето какво предложи на Халваджиян

Миналата седмица Мария Игнатова се изяви като гост-жури в “Като две капки вода” и за три часа успя да стане за резил с безумните неща, които изпълва по време на лайфа. 

Дали заради срещата си с бившия си Димитър Рачков, или заради еуфорията отново да бъде на екран, Игнатова се държеше супер неадекватно. Никой не разбра какво говори ,а гостуването й беше истинска катастрофа за предаването. 

Бившата на Димитър Рачков и настояща на Ивайло Нойзи се отдаде на спомени по време на лайфа. С голяма носталгия се върна назад във времето, когато с колегите й правеха “Пълна лудница” и иронизираха родни звезди и риалити герои. 
В точно този момент на Мария й хрумна гениална идея и реши да я оповести на глас. “Защо “Капките” да няма един пародиен сезон, който да се казва “Като две капки мастика”, предложи Мария. Гениалното й предложение не посрещна никаква реакция и увисна във въздуха. 
Игнатова се надява, че ако Халваджиян направи все пак такъв пародиен сезон, то тя със сигурност ще бъде поканена и отново ще се изявява на екран. Мария е вманиачена към славата и телевизията и прави всичко възможно да се докопа до ефир../show.blitz.bg
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now