Ивелина от “Ергенът” спечели трето място на Мис Туризъм Интернешънъл 2023 СНИМКИ

Ивелина от “Ергенът” спечели трето място на “Мис Туризъм Интернешънъл” 2023. Конкурсът се провежда във Филипините, като на финала участие са взели представителките на 11 държави.

Първо място спечели “Мис Индия”. А в 24-часово стори в профила си в социалните мрежи Ивелина публикува кратко видео с победителката, както и със заелата четвърто място “Мис Южна Африка”.
И Ивелина аут от “Ергенът”, но след шоуто двамата с Евгени ще… СНИМКИ

Ивелина от “Ергенът” нагорещи мрежата със СНИМКИ 18+
“Много съм горда от доброто представяне на този престижен конкурс. Благодаря на уважавания г-н Симеон Донов, който е мой мениджър в тази област!”, споделя с вълнение риалити звездата, която е родом от Бургас и се занимава с рисуване.

Победителката “Мис Индия”
Ивелина завършва бакалавърска степен по стенопис, магистърска по живопис и специализация по интериорен дизайн в Испания. През 2021 г. реализира първата си самостоятелна изложба “Пространства и хоризонти” и е номинирана за “Млад художник на годината”.
В момента тя работи като учителка по изобразително изкуство в частно училище в София и определено показва често, че знае как да печели мъжкото внимание.
Припомняме, че палавата брюнетка напусна романтичното шоу “Ергенът” на 13 април и както виждаме – това, което й се случва след това, й носи много повече дивиденти от престоя в луксозното имение на шоуто./show.blitz.bg

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by MEGASTAR PHILIPPINES (@megastarph.pageantry)

Източник: blitz.bg
Next Post

Знаменитости, станали по-известни от популярните си родители

В света на известните е съвсем нормално деца и родители да работят в една и съща индустрия, най-често в музикалната и филмовата. За едно дете да оправдае очакванията на родителите си никога не е лесно, но немалко са примерите за деца, които не просто са станали известни колкото родителите си, […]

Subscribe US Now