Сравниха Чакалов след “Игри на волята” със Слави Трифонов, той призна, че… СНИМКИ

Николай Чакалов се превърна в един от култовите участници този сезон в “Игри на волята”. В реалния си живот той се оказва също толкова непоколебим, колкото и на арената. Всъщност мотивацията му да участва във формата е именно многократните порязвания по пътя, а също и, че така сбъдва своя голяма мечта.

“Всеки път ме режат, а пък аз съм човек, който никога не се отказва… Много съжалявам, че напуснах Играта само няколко седмици след старта, но може и да е за добро. И надявам се, един ден да има All Stars”, споделя той пред Vbox и оставя вратичката отворена за ново участие във формата.
Куков от “Игри на волята” крие тъмно минало, подозират, че е… СНИМКИ

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Николай Чакалов (@nikichakalow)

26-годишният учител по физическо възпитание и спорт от Славяново, си е извадил доста любопитни поуки от участието си в Игрите, една от които е свързана с жените.
“В “Игри на волята” не научих нищо ново за себе си, аз си знам, че съм едно куче, че имам много стабилна воля. Единствената поука е, че трябва да се пазя от живота и от жените”, споделя той.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Николай Чакалов (@nikichakalow)

“Моите ученици са ужасно горди с мен за участието ми в предаването и не мога да опиша колко снимки и автографи раздавам на ден – все едно съм Слави Трифонов.”/show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Сравниха Чакалов от "Игри на волята" със Слави Трифонов, той призна, че... СНИМКИ

Николай Чакалов се превърна в един от култовите участници този сезон в “Игри на волята”. В реалния си живот той се оказва също толкова непоколебим, колкото и на арената. Всъщност мотивацията му да участва във формата е именно многократните порязвания по пътя, а също и, че така сбъдва своя голяма […]

Subscribe US Now