Любо Киров хвърли голяма бомба за bTV и Нова тв СНИМКА

Любо Киров хвърли голяма бомба с появата си миналата неделя в “Като две капки вода”, при положение че доскоро му беше абсолютно забранено да стъпва в конкурентната медия, след като е бил лице на bTV – в “Гласът на България”. 

Трудово-правните отношения с музикалния формат на bTV обаче, явно са прекратени, защото музикантът все пак се появи по Нова, за да открие благотворителния мини сезон на хитовото шоу за имитации.
Освиркали Любо Киров на концерт, развяват му среден пръст

Само преди десетина месеца – през април 2022-а, Любо Киров беше приел оферта за еднократно участие в “Капките”, но в последния момент отказа да изпълни ангажимента си и остави празен стола, приготвен за него. По план той трябваше да бъде гост-звезда в журито за една вечер. Причината за промяната са договорености, които певецът е и е трябвало коректно да спази към bTV. Към днешна дата явно договора му е изтекъл и той може да прави свободно своя избор.
Любо Киров на крачка от смъртта, спасил се като по чудо
Не беше отдавна периода, в който Любо Киров бе лице на журито на “Гласът на България” – като ментор в сезон 8 и сезон 9, излъчени съответно през есента на 2021-а и 2022-а. По всичко изглежда обаче, че едва ли ще го видим вече там, особено пък ако изгрее на сцената на Нова тв./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Благо Джизъса с нов прякор в "Сървайвър", не е за вярване как реагира СНИМКИ

Само ден след като попадна в “Сървайвър”, ексфутболистът Благо Георгиев се сдоби с нов и доста атрактивен прякор, който със сигурност ще държи да остави и след края на шоуто. Съотборниците му от племето на известните се оказаха повече от впечатлени от възможностите му в тежката битка в електриковите води на Доминикана и […]

Subscribe US Now