Голямата гордост на Дейвид Бекъм

Когато си родител на четири деца, почти всеки ден някое от тях успява да те изненада и зарадва с нещо. А Дейвид и Виктория Бекъм се гордеят с всяко едно от отрочетата си, както можем да видим от публикациите им в социалните медии.
“Внимавайте, защото някой си взе шофьорския изпит”, написа 48-годишната футболна легенда в стори в Instagram профила си. На снимката виждаме 18-годишния му син Круз зад волана на червен SUV.
Самият Круз Бекъм не е споделил в социалните медии, че вече е шофьор. За сметка на това обаче научаваме за новите му татуировки, които не са една и две. Последната му представлява роза, до която има надпис “Мама и тате”.
Татуировката е дело на популярния сред знаменитостите татуист Certified Letter Boy и именно на неговия профил виждаме снимка на Круз. Няколко седмици по-рано отново при него най-малкият син на семейство Бекъм си направи друга татуировка.
И, изненада – тя отново е посветена на един от родителите му. Представлява думата Posh, какъвто е прякорът на Виктория Бекъм, когато тя все още е част от момичешката поп група Spice Girls.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

10 от най-лесните за отглеждане породи кучета

В днешното забързано ежедневие много хора се отказват от идеята да си вземат куче, именно заради заетостта си и колебанието дали ще имат възможност да му отделят достатъчно време и внимание според нуждите. Кучетата обаче, подобно на нас, хората, имат различни характери и нужди, което означава, че всеки човек, стига […]