Ето я Михаела Филева след баня – гола и мокра СНИМКА 18+

Певицата Михаела Филева тотално изплиска капаците с последното си стори, на което се появи полугола, излязла тъкмо от банята. 

Все още мократа и гореща Михаела побърза да сподели с последователите си важна новина и съвсем забрави как изглежда и че това ще предизвика сериозна дискусия. 
Михаела се включи на стори в Инстаграм, за да обяви пред всички, че дуетната й песен с Графа е номинирана в две категории за Сръбските видео музикалните награди на телевизия Muzzik Tv.

Поп звездата е научила тази новина веднага след като си взела душ и се добрала до телефона си след това. Веднага реши да се похвали, но по-късно вече съжаляваше за вида си. Засне ново стори, вече оправена, за да съобщи същата блага вест. 
“Ще бъде хубаво да имаме награда. Гласувайте, за да има българско присъствие на наградите. Толкова е вълнуващо, че все още не мога да повярвам”, сподели певицата с най-чаровната усмивка./show.blitz.bg
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Звездите, които ги бива и в спорта

Вероятно всеки от нас е мечтал да стане професионален спортист или световноизвестен артист в даден момент от живота си. Никога не сме си и помисляли обаче, че можем да бъдем и двете. Реалността е, че само малцина избрани всъщност имат таланта или късмета да постигнат успех и в спорта, и в шоубизнеса. Някои от тях обаче са […]