Какво се случва с Мария?! Певицата е пред анорексия СНИМКИ 18+

Фолк звездата Мария се отдаде на морска почивка с любимия си Мирослав, който неотдавна обвини в домашно насилие. Изпълнителката на хита “Спомен” се пусна по бански и показа нов приятел на плажа. 

Но вместо да предизвика възхищение, голото тяло на певицата отврати нейните почитатели, които я намират за анорексична. 

В социалните мрежи ври и кипи от негативни коментари за новите снимки на Мария, които са направени във водата на кристалното море, вероятно в Гърция. Мария демонстрира недоразвито тяло, което дори притесни феновете й. “Само един силикон се вижда. Съвсем се е загубила от толкова диети, като анорексичка е”, смятат те. 
Мария се е снимала с надуваем крокодил, за който твърди, че е новият й приятел. “Нормално е да започнеш да си комуникираш с играчки, след като богатият ти мъж те държи в златка клетка и не ти дава да комуникираш с никого”, съскат още в мрежата.

Факт е, че Мария е много отслабнала, което вероятно е резултат от строги диети, но може да се дължи и на нервна почва. Неотдавна тя се оплака в полицията, че съпругът й често я бие и дори я заплашва с пистолет в главата. Но малко след това реши отново да се върне при него и да свали всичките си обвинения./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Apple Vision Pro или халюциногенни гъби - за Мъск разликата е в цената

Илон Мъск е един от най-изявените врагове на Apple, въпреки че компаниите му не произвеждат продукти, които да са в пряка конкуренция с техните. Но пък милиардерът си умира да се подиграва на хрумките на Тим Кук и екипа му и особено на цените, които им слагат. Очилата за AR/VR […]

Subscribe US Now