Когато Дуейн Джонсън не може да открие дъщеря си

Съвсем скоро Дуейн Джонсън ще започне отново да обикаля из САЩ и Европа, за да промотира “Черния Адам”, който трябва да се завърти по кината през октомври.
А тъкмо приключи прес туровете за “DC Лигата на супер-любимците” и сигурно има още един куп задължения. А и добре знаем, че тренировките при Скалата никога не спират. 
Но знаем също така, че колкото и да е зает, винаги намира време за семейството си. Игрите с децата изискват доста енергия, а и време, което Дуейн Дожнсън неколкократно е казвал, че няма нищо против да отделя.
От профила на актьора в Instagram виждаме поредната игра, в която се е впуснал с дъщеря си Тиана Джия. Джонсън и четиригодишната му дъщеря са решили да си поиграят на криеница. Като актьорът доста умело се старае да не открие къде се е скрила Тиана Джия.
От време на време иска по някоя друга следа, която уж да следва. От описанието към поста става ясно, че това скривалище е “толкова добро”, че над 30 минути Скалата не може да я открие. Той пише също така, че в натовареното си ежедневие, свързано с много пътувания, моменти като този се оказват много ценни за него.
Дуейн Джонсън завършва поста си с шегата, че може и да е добър в много други неща, но съвсем очевидно не струва в играта на криеница.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Това Камелия ли е?! Няма да повярвате как изглежда вече СНИМКИ

Фолк певицата Камелия често експериментира с външния си вид. Виждали сме я с различни прически и дрехи, но новата й промяна определено ще ви остави без дъх.  Изпълнителката на “Името ти” се превърна в женския вариант на Джеймс Бонд и срази всички със скандални снимки, на които дори най-запалените й […]

Subscribe US Now