Дъщерята на Ванко 1 съвсем заприлича на поп фолк певица СНИМКИ

Дъщерята на Ванко 1 – Ивана съвсем заприлича на поп фолк певица, което явно не притеснява кой знае колко популярния рап изпълнител.

Красивата брюнетка, която отсъстваше известно време, незнайно защо, от социалните мрежи, отново се появи и успя бързо да предизвика реакции към себе си.
Дъщерята на Ванко 1 не прилича на себе си, намекна за голяма новина… СНИМКИ

Щерката на Ванко 1 шашна с това откровение СНИМКИ
Ивана вече е с плътни устни, изразено контуриране, дебели вежди и доста солиден тен от солариума. Голяма част от хилядите й последователи в мрежата са убедени, че със сигурност следва поп фолк, или пък плеймейт стереотипите за външен вид. Поне засега. 

Извън приковаващи вниманието кадри в профила си, Ивана работи в денталната клиника на баща си и е приела семейния бизнес доста сериозно./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Еротично ВИДЕО 18+ на Куков от "Игри на волята" пощури фенките

Куков напусна “Игри на волята” за огромно съжаление на стотици негови фенки, както се убеждаваме постоянно в социалните мрежи, но изпълненията му извън формата тепърва започват. Ландшафният архитект със сигурност е е един от най-колоритните участници в този сезон на играта, но му се наложи да си тръгне, след като […]

Subscribe US Now