Светлана Гущерова крие голяма новина, с Християн скоро ще…

Това лято май ще е по-вълнуващо за Светлана Гущерова, ако се доверим на последните слухове за нея, според които тя отново е бременна и скоро ще дари мъжа си Христиан с четвърто дете.

Ако погледнете снимките на блондинката в профила й, няма да се усъмните в това, поне засега, но ще забележите, че на много от кадрите тя е прикрила именно коремчето си, или пък се е снимала само в близък план.
Какво се случва?! Гущерова прие в семейството си “Мис България”
Известно е, че от години Светлана Гущерова се консултира с астролог за важните моменти и стъпки в живота си, така че вероятно и в този случай се е ръководила по звездите.
Да не забравяме също, че в началото на годината тя лежа няколко дни в болница, но без да уточнява причината, но пък на кадрите бе усмихната до уши, което издава, че е било по хубав повод. Освен това нейният добър приятел Азис малко по-късно пусна видео от кабинета на гинеколога Веселин Дяволов от “Майчин дом”, при който именно милионерската съпруга се довери за предишните си 3 бременности.
Голяма загуба разтърси Светлана Гущерова, потъна в скръб заради… СНИМКИ

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Svetlana Gushterova (@svetlanagushterova)

Семейство Гущерови имат три деца – Анелия-Добромира, Добромир и Кристиан-Валентин и по всичко изглежда, че скоро е възможно да станат още по-многолюдни./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Знаменитости, които са загубили децата си

Загубата на дете е непоносим кошмар, през който никой родител не бива да преминава. Тя е особено болезнена, тъй като противоречи на естествения ред в природата. За съжаление обаче много хора губят своите деца, като тази травма не е непозната дори и на знаменитостите. Ето десет известни личности, които са […]

Subscribe US Now