Трудното признание на сестрата на Майли Сайръс

Напоследък новините около популярните личности и зависимостите им направо валят една след друга. Няма и месец откакто Брадли Купър сподели повече за борбата си с алкохола, а пък още по-наскоро научихме, че Стивън Тайлър е излязъл от центъра, където е бил приет по свое желание за лечение на появил се рецидив на пристрастяването му към наркотиците.
Сега още една звезда, и то съвсем млада, прави своето искрено и лично признание. Става дума за по-малката сестра на Майли Сайръс.
Ноа Сайръс е на 22 и признава, че преди повече от три години е развила зависимост към успокоителни хапчета. За щастие, не е минало много време преди да осъзнае проблема си и е започнала да се възстановява. А за този труден процес много ѝ е помогнала мотивацията да развива музикалната си кариера.
В интервю за Rolling Stone певицата разказва цялата си история, връщайки се назад във времето, когато е била на 18 г. и за първи път взема успокоителни.
Подтиква я тогавашният ѝ приятел, чието тя име така и не назовава. Той е първият човек, който ѝ дава таблетките, а Ноа без колебание ги взема, защото иска с гаджето ѝ наистина да си паснат.
“Исках да бъда това, което той искаше и това, което той смяташе за готино и което аз мислех, че всички правят”, признава тя.
А очевидно и приятелите ѝ също са я окуражавали да продължи с вземането на успокоителните. Самата Ноа признава, че е била обградена от хора, които са имали лесен достъп до хапчетата.
Развитието на зависимостта ѝ обаче я довежда до моменти, в които е спяла продължителни часове, а в останалото време едва е стояла будна. Дори е заспивала по време на прес конференции.
Но повратният момент, в който Ноа осъзнава пристрастяването си и решава, че ще се бори с него, настъпва през август 2020 г., когато почива баба ѝ.
“Бях сама, бях уплашена и осъзнах, че всички хора, които обичам и от които имам нужда – аз бях тази, която ги отблъскваше.”
Певицата не крие, че ѝ е отнело време да “стъпя на краката си”, веднъж щом е започнала да се възстановява, но музиката определено ѝ е помогнала.
Ноа започва да изразява емоциите си в текстовете на песните си и резултатът от работата по дебютния ѝ албум скоро ще е налице.
Озаглавеният The Hardest Part предстои да излезе през септември тази година. В превод името означава “Най-трудната част”, което е и още едно доказателство, че в песните Ноа ще бъде болезнено откровена.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Лили Иванова оздравя и веднага се втруна да... СНИМКА

Преди около две седмици Лили Иванова стресна феновете си, като отмени концерта си във Велико Търново, както и концертите си в още три града, заради влошено здравословно състояние. Към днешна дата обаче, положението вече е друго. Всичко, което примата на родната популярна музика прави ежедневно от години, със сигурност не я […]