Изненада! Бившият на Наталия Кобилкина взима заплата от нея срещу…

Бившият мъж на сексоложката Наталия Кобилкина – Такис Дреттакис стана лайф консултант и работи за жена си. Неочакваната новина провокира редица любопитни коментари в социалните мрежи.

Двама водиха заедно преди време семинара “Изкуството да сме заедно”, а след раздялата им той продължава да е сред треньорите, които дават персонални съвети на желаещите да преуспеят в бизнеса.
След развода Наталия Кобилкина се пуска за 10 бона СНИМКИ

Едночасова консултация с него струва 120 лв., сесия за двойки излиза 150 лв., а ексклузивна бизнес Skype сесия с Такис излиза “скромните” 250 лева, пише “Галерия”.
Изплува истинската причина за развода на Кобилкина! Оказа се, че не е добра във…
Не е ясно дали има желаещи, които да прибягват до консултациите му, но според запознати той сега няма никакви сериозни професионални ангажименти и дължи доста пари на гръцки и български бизнесмени. За дълговете му знаела и бившата му жена, като се предполага, че именно това е вероятната причина да поиска да се разделят. Техни близки твърдят, че в последно време само сексоложката изкарвала парите в семейството им и накрая и писнало и решила да се разведат./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Младата майка Сузанита вече се продава за 15 долара в сайт за възрастни СНИМКА 18+

Музикалната кариера на Сузанита може и да е доста колеблива, но за сметка на това тя няма нищо против да експериментира и на други места, та дори и да става дума за сайта за възрастни “Онлифенс”, където има профил. “Ново приключение. Повече за виждане, повече за опознаване, повече от мен…”, […]

Subscribe US Now