Арменец позлати Русата Златка с бижута за 100 бона и… СНИМКИ 18+

Раздялата с Благой Георгиев май се оказа повече от щастлива промяна за Златка Райкова, която въпреки че остана с малко дете на ръце, вече е в ръцете на заможен арменец, който буквално я позлатява.

Новият мъж до плеймейтката й подари скъпи бижута за около 100 000 лева. 27-годишният арменец, известен и като “Кралят на черното тото”, симпатизира на Русия и Путин и определено не пести пари за блондинката, която вече се хвали с две гривни “Картие” и златен “Ролекс” за общо 93 000 лева.
Златка Райкова е като развързана след раздялата с Благо! Показа си силиконовите цици в Дубай СНИМКИ 18+
Бившата на Джизъса е неразделна с новите си придобивки, като ходи дори и на фитнес с тях, пише “Уикенд”. За сравнение – Благой не й правеше такива подаръци поради липса на подобни финансови възможности.
В момента Златка и новият й са на поредния си воаяж, като този път дестинацията е Дубай. Изкусителката публикува в социалните мрежи видео със скъпата кола на новия си любим, като акцентира на номера на автомобила, който се състои от 6 еднакви букви “К” (само еднаквият номер на автомобила струва 10 бона). Двойката мина през ВИП-а на летището, а Райкова се похвали, че е облечена от глава до пети с “Диор”.

Двете й нови гривни “Картие” пък, имат умопомрачителни цени. Едната е на стойност 9500 лева, а другата – 13 900 лева. Златният “Ролекс” добавя още 35 000 евро.
Благо Джизъса чака бебе № 5 от новата си?
Колко точно е влюбена Златка в милионера Карен, който е с 10 години по-малък от нея, или го прави само за отмъщение на Джизъса, тепърва ще става ясно. Засега е факт, че живее толкова луксозно, колкото дори не би си и помислила, че може с Благой./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от zlatkaraykova (@zlatka_raykova)

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от zlatkaraykova (@zlatka_raykova)

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now