Кои знаменитости не пият алкохол

Холивудските знаменитости имат склонността да прекаляват… с по-по-най ексцентрични тоалети, скъпи коли, яхти, частни самолети, дори и с алкохола. Сред тези известни личности обаче има и въздържатели – и то конкретно спрямо алкохола.
В следния списък със знаменитости влизат както тези, които преди са имали проблем с алкохола, както и онези, които просто не харесват вкуса му.
Джим Кери
В интервю за CBS актьорът споделя, че животът е твърде хубав, за да се пие алкохол или да се вземат наркотици.
Блейк Лайвли
Актрисата е казвала няколко пъти, че не ѝ харесва да пие алкохол, но признава, че го използва за готвене.
Кейти Пери
Звучи като да не е за вярване, но това е абсолютната истина – певицата не е чувствала нуждата да пие алкохол от 2010 г. насам.
Еминем
За проблемите на рапъра с наркотиците и алкохола доста се е говорило, но добрите новини сега са, че той е трезвен и чист вече от почти цели 10 години.
Ева Мендес
Актрисата влиза в рехабилитационен център през 2008 г., а откакто е излязла, не е близвала и капка алкохол.
Кели Озбърн
За дъщерята на Шарън и Ози Озбърн се знаеше, че пие повечко. Знае се и че е влизала за рехабилитация няколко пъти, но е напълно трезва от 2010 г. насам.
Даниел Радклиф
Актьорът признава, че е станал зависим от алкохола по време на снимките на шестия филм за Хари Потър. Днес обаче Даниел Радклиф е трезвен.
Натали Портман
В интервю за Marie Claire актрисата споделя, че никога не я е влечало към наркотиците и алкохола и че отдавна не е била пияна.
Брадли Купър
Пред списание GQ актьорът споделя за това как е успял да остане трезвен в продължение на цели 13 години и че това е най-доброто решение в живота му.
Матю Пери
В разговор за BBC Radio 2 актьорът признава, че не си спомня снимките на три от сезоните на сериала “Приятели” заради алкохолизма си. Днес обаче той е напълно трезвен, пише Stars Insider.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Голям гаф на Мис България 2020! Пусна се без сутиен и изтри СНИМКАТА

Мис България 2020 Венцислава Тафкова, която редовно минава границите на приемливото в социалните мрежи, този път май окончателно стъпи накриво, поне по мнение на последователите си там. Тунингованата брюнетка, която често демонстрира силиконовите си прелести, реши пак да се пусне доста предизвикателно – без сутиен и с настръхнали от все […]

Subscribe US Now