37-годишният син на Клинт Истууд – секси и успешен, също като баща си

Може да го познаваме като син на Клинт Истууд, но Скот работи усилено, за да създаде собствено име в Холивуд. Определено си струва да видим някои любопитни подробности за живота му.
Той е роден като Скот Клинтън Рийвс. При първото прослушване за роли  използва Рийвс, за да може да се докаже и изгради собствено име, но в крайна сметка решава да си върне Истууд през 2008 г., за да прегърне семейното наследство. “Мисля, че баща ми винаги е искал това”, казва Скот в интервю за Men’s Journal. “Просто исках да докажа на себе си, че мога да продължа името му.”
Когато не лови риба или не лови вълни, може да го намерим в Saddle Bar в Солана Бийч, Калифорния, тъй като е съсобственик на заведението. И той не спира дотук – Скот прави собствено уиски за продажба. Името? Eastwood уиски, разбира се. Оказва се, че актьорството не е единственият му талант.
За да се издържа сам, когато прави първите стъпки с актьорството, Скот работи разнообразни неща, включително и в строителството. И продължава да се издържа изцяло сам. “Може никога да не бъда най-добрият актьор в света, но ще бъда най-трудолюбивият”, категоричен е Скот.
Първият филм, в който Истууд младши се появява, е “Знамената на нашите бащи” от 2006 г., който Клинт режисира. Той също така се появява в  “Гран Торино” отново на баща му през 2008 г., “Несломим” от 2009 г. и “Обратно в играта” от 2012 г.
като израства на Хаваите и в малкия град Кармел (Калифорния), Скот избира да живее в Сан Диего, вместо в Лос Анджелис, за да може да избегне битката в шоубизнеса. “Тук няма глупости, няма претенциозност, никой не се опитва да се изкачи по социална стълбица”, каза той в интервю за Nylon. “Просто хората живеят живота си и аз съм много щастлив тук. Получавате само един живот, защо да не живеете страхотно?”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

С какво Мелания Тръмп е не по-различна от всеки от нас

Освен първа дама, Мелания Тръмп е жена, съпруга и майка. И въпреки че днес тя страни от светлините на прожекторите, все пак напомня за себе си чрез социалните медии. Макар публикациите ѝ да са насочени основно към бизнеса ѝ с козметични продукти, отбелязване на официални празници или пък в подкрепа […]

Subscribe US Now