Няма по-титулуван футболист от Лео Меси

Няма никакъв спор около тезата, че Лео Меси е сред най-великите футболисти, които са играли тази игра някога. С всичките си спечелени трофеи и отбелязани голове аржентинецът го е доказал.
Вчера, 20 август, Меси успя да помогне на своя нов отбор – Интер Маями, да спечели първия трофей в клубната си история. И това се случва само след няколко изиграни мача за американския отбор, част от собствениците на който е Дейвид Бекъм.
И след тази паметна за клуба вечер Лео Меси официално се превърна в най-титулувания футболист в историята. До момента аржентинецът е успял да спечели 44 трофея с отборите, в които е играл.
Разбира се, не е никаква изненада, че най-много отличия футболистът е спечелил с Барселона. Става дума за цели 35 трофея. Пет са купите, спечелени с националния отбор на Аржентина, като сред тях е и може би най-ценната за Меси – тази от Мондиал 2022.
Три трофея Лео Меси вдигна и за краткия си престой в ПСЖ. А за момента един е този с Интер Маями, но самият аржентинец загатна, че това е само началото. До този момент пред Меси по брой спечелени трофей стоеше Дани Алвеш със своите 43.
Съмняваме се обаче бразилецът да опита да изравни отново Меси. Причините са две. Първата е, че в момента е в затвора и има проблеми със закона по обвинения за изнасилване. А втората е, че е на 40 години. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мартин Карбовски: Застанах между краката й и исках да я обладая, а тя се съпротивляваше и плачеше!

Мартин Карбовски вечно повтаря, че е за свободата и по-важно няма. Той винаги го е играл голям демократ, който е либерален и зачита чуждото мнение. Журналистът обаче не е това, което изглежда. На младини е бил същинско чудовище, опитвайки се да изнасили две дами, пише “Уикенд”, а следващите редове ще ви […]

Subscribe US Now