Фолкпевица напира да става снаха на Албена Михова, тя не иска ВИДЕО

Актрисата Албена Михова бе скандализирана от разкритието на Красимирн Красимиров, което той направи пред нея в подкста “Не съм такъв човек”. Едва сега тя научи, че фолкпевица е имала мераци да й става снаха и без малко да получи инфаркт, докато научаваше подробностите. 

Забавната актриса въобще не подозира, че представителка от лекия жанр може да привлече вниманието на сина й Мартин. Но остана поразена от разкритието на нашия водещ и веднага поиска да научи името на въпросната певица, която е искала да й отмъкне синчето. 
Оказа се, че преди няколко години на фестивал в Сандански фолк певица е искала да впечатли синът на Михова, но без никакъв успех. Той така и не подднал на ухажването на напористата певица. А Михова въобще не се изненада от реакцията на сина си. 

“Не бих приела фолкпевица за снаха. И не че са нещо по-различно от нас, напротив – аз имам приятели от този жанр. Но синът ми не е на тази вълна, като тийнейджър слушаше повече попфолк. Не вярвам да се увлече по такова момиче”, категорична е тя. 
В момента Мартин има сериозна връзка и двамата живеят в дома на Албена. Самата актриса се определя като добра свекърва, а снахата я приема за дъщеря, за каквато винаги си е мечтала. Все пак й се иска двамата да се оправят в живота и да се отделят в самостоятелно жилище, тъй като съжителството между две поколения под един покрив е доста трудоемко./show.blitz.bg
Цялото интервю с Албена Михова може да гледате в линка по-долу:
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Иска ли Лолита Османова да промени Григор Димитров

Григор Димитров и Лолита Османова потвърдиха връзката си през декември 2020 г., след като няколко месеца предпочитаха да я пазят в тайна. Оттогава обаче двамата рядко са засичани заедно, като през определено време се появяват слухове, че са се разделили. Те основно са подклаждани от самата Лолита Османова, която използва […]

Subscribe US Now