Неудачите на Джерард Бътлър

Джерард Бътлър често се вживява във филмовите си образи – в последния си филм Plane той съвсем убедително влиза в ролята на пилот на самолет. В тази връзка, 53-годишният шотландски актьор разкри някои интересни подробности в ток шоуто “Късна вечер със Сет Майерс”, в което участва преди броени дни.
По-конкретно Джерард разказва за опасните моменти, които е имал по време на снимките на филма, при това с много чувство за хумор и самоирония. “Без значение какво правя, винаги успявам да се нараня”, пошегува се Бътлър пред Сет Майерс и дори се съгласи с водещия, че е “естествено тромав”.
Сред инцидентите, които е преживял са изгаряне на очите, носа и гърлото с фосфорна киселина. Тъй като, актьорът като пилот на самолет, често е трябвало да пъха ръцете си между различните части на машината. И за да е реалистично, всеки път е бил изцапан, освен с кръв, с масло и “някаква зелена течност”.
“А аз, всъщност, не знам каква е тази зелена течност. Затова и не се поколебавам, дори и изцапан, да се почеша по врата или лицето. Все пак, снимахме в Пуерто Рико, а там жегата е убийствена. И търкам лицето си и изведнъж усещам нещо парещо в устата, гърлото, носа, дори и в очите”, разказва Бътлър. “Буквално изгаря лицето ми, защото се оказа, че това е фосфорна киселина.”
И докато истинските пилоти, които са присъствали на снимките, изпаднат в паника, колегите му от актьорския екип обмисляли дали да не полеят лицето му с вода. “А аз през това време просто си горя жив. Беше много интензивно. И страхотно за поредицата ми от неудачи и злополуки”, казва през смях Джерард.
За щастие звездата се възстановява напълно.
Всъщност, Бътлър е признавал, че е фен на рисковото поведение. Претърпява преди четири години сериозна катастрофа с мотор, а на два пъти се инжектира с пчелна отрова в опит да лекува болезнено възпаление. Стига и до почти смъртоносен инцидент при сърфиране през 2012 г., докато снима филма “Господари на вълните”.
Plane трябва да бъде пуснат по кината от 27 януари, напомня People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Марта Вачкова стана атракция на ски пистата в Боровец СНИМКИ

Актрисата Марта Вачкова се отдаде на зимни страсти в близкия до София курорт Боровец. Тя се качи на ски пистата и събра очите на всички. Звездата от “Откраднат живот” обра всички точки и скиорите видимо й се радваха, но тя сподели и интересни снимки в Инстаграм, с които стана сензация […]