Марта Вачкова стана атракция на ски пистата в Боровец СНИМКИ

Актрисата Марта Вачкова се отдаде на зимни страсти в близкия до София курорт Боровец. Тя се качи на ски пистата и събра очите на всички.

Звездата от “Откраднат живот” обра всички точки и скиорите видимо й се радваха, но тя сподели и интересни снимки в Инстаграм, с които стана сензация и в социалните мрежи. 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Martina Vachkova (@martina_vachkova)

На кадрите виждаме Марта Вачкова на сцена на пистата, но само с щеки. “О, къде да ми щеките”, пита риторично актрисата. Не знаем дали е почитател на зимния спорт и има ли такива умения, но със сигурност е била атракция на снега. 
Предполагаме, че Марта не може да кара ски и използва Боровец за зимни разходки с приятели, любувайки се на спускащите се от пистите хора. “Бих дал всичко да видя Марта как шпори пистите. Направо си я представих как се спуска от най-стръмната писта и се забива в хотела долу”, гласи един от коментарите в мрежата./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Кое настрои британците срещу Деми Ловато

Последните години бяха трудни за Деми Ловато. Певицата се бори със зависимост от наркотици, прави опит за самоубийство, а и се разделя с дългогодишния си приятел. Напоследък обаче по всичко личи, че изпълнителката е отворила нова глава в живота си. Тя се подложи на лечение за преодоляване зависимостта и се впусна […]