Поп фолк певицата Магда преживя тежък провал, наложи й се изненадващо да… СНИМКИ

Поп фолк звездата Магда направо не е на себе си заради това, което й се е случило наскоро. Оказа се, че изпълнителката, която трябваше да пусне скоро дуетно парче, всъщност няма как да го направи, защото последният й проект се е провалил.

“За съжаление дуетното ми парче няма да бъде факт. Съжалявам, че ви накарах да чакате толкова”, написа поп фолк певицата в личния си профил в мрежата.
Магда се завърна и е направо наеузнаваема СНИМКА

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Magda (@magda.music)

“Правих достатъчно компромиси в проектите ми през годините, вече не мога да си го позволя. Истината е, че видеото към дуетната песен не отговаря на очакванията ми”, поясни тя причините за провала пред “Телеграф”.
Фолк дивата Магда покосена от К-19! Наложи й се да спре… СНИМКА
Изпълнителката работила по дуетното парче от няколко месеца заедно с младата изпълнителка Сандра. Парчето било бързо и ритмично и се очаквало да се превърне в хит заради свежите ритми в него. Всичко отдавна било готово, песента била записана, сниман бил и клип. Всичко изглеждало, че върви по план, но след като Магда видяла готово видеото към песента, била безкомпромисна, че то няма да излезе. Повечето фенове на звездата в мрежата я подкрепиха за взетото решение и й пожелаха успех в предстоящите нови песни. Изпълнителката побърза да ги зарадва, че вече е в работен процес по нова песен и ще се реваншира на почитателите си с още по-хубаво парче, и то съвсем скоро./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Изненадващите бойни умения на Марк Зукърбърг

По принцип не е обичайна гледка човек, който се занимава програмиране и компютри, да е много активен в ежедневието си. Камо ли да спортува редовно. Разбира се, и от това “правило” има много изключения. Оказва се, че Марк Зукърбърг е едно от тях. Създателят на Facebook обаче не е запален по […]

Subscribe US Now