Защо Хайди Клум звъни на дъщеря си през два часа

Наскоро 18-годишната дъщеря на Хайди Клум се премести в Ню Йорк, за да започне колеж. И колкото и Хайди се гордее с нея, тя ѝ липсва много. А разстоянието, което Голямата ябълка остава между двете, е нещо, с което трябва да свикнат и двете.
Явно това е трудна задача, защото още първия уикенд Хайди й звъни “на всеки два часа”. А когато от другата страна никой не вдига телефона, дистанцията между двете започва да я притеснява още повече.
“Когато ѝ се обаждам, тя обикновено вдига. Но този път три-четири часа по-късно все още нямах отговор. И в главата ми започна да се въртят въпросите къде е тя, какво става с нея, защо не отговаря. Появи се и тревогата”, обяснява моделът в The Late Late Show пред Джеймс Кордън.
И продължава да издирва дъщеря си, като я търси на всеки два часа. “Искам да имам номера на съквартирантката ѝ, за да мога да ѝ досаждам, ако Лени не вдигне.”
Колкото и абсурдно да ни звучи, подобно изказване е нормално за всяка майка, била тя и толкова известна личност. Надяваме се, че гордостта от постиженията на детето ще да надделее над притесненията й.
Все пак да не забравяме, че всеки път, когато в продължение на години снима Project Runway, Хайди е местила цялото си семейство със себе си в Ню Йорк, припомня Insider. Вероятно Лени Клум не чувства толкова непознат града. Още повече че вече е започнала собствена кариера на модел.
Според Хайди Клум обаче, в момента Лени дава приоритет на колежа пред работата. “Мисля, че ще си прекара добре, но сърцето ми ще бъде тъжно”, допълва тя.
Освен Лени, чийто баща е италианският бизнесмен Флавио Бриаторе, Хайди Клум е майка и на Хенри, Йохан и Лу от бившия ѝ съпруг Сийл. В момента е омъжена за китариста Том Каулиц от Tokio Hotel.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Това ли новата жена до Леонардо ди Каприо

Не мина много време, откакто се появиха слуховете, че Леонардо ди Каприо и Камила Мороне са се разделили и вече се говори, че актьорът е с нова жена до себе си.  Според информация на Daily Mail, Леонардо ди Каприо е бил забелязан да се забавлява в Сен Тропе в компанията на 22-годишна украинска красавица […]

Subscribe US Now