Евгени Минчев събра пари за “Пирогов” на 60-ия си юбилей СНИМКИ

Лорд Евгени Минчен събра пари за Детската клиника по изгаряния към института “Пирогов” навръх 60-ия си юбилей и превърна купона за личния си празник в благородно дело.

Светският пиар и продуцент обяви на тържеството, че се е отказал да снима официален клип към най-новата си песен “Богородично” и е решил да дари сумата за каузата.
Никога не бихте познали Евгени Минчев така СНИМКА
След като празнува рождения си ден с кралски особи на самата дата в Лондон, видният благодетел го отбеляза и в София с нетрадиционен концерт. Той избра да повери най-хубавите и най-новите си песни на известни български изпълнители под надслов “Звезди пеят… Евгени”. Сред популярните имена са Богдана Карадочева, Мими Иванова, Петя Буюклиева, Кристина Димитрова, братя Аргирови, Валентин Велчев, Таня Боева, Есил Дюран, Искрен Пецов и други, които изпълниха на нов глас неговите рими и мелодии.

Изненада бе и първата песен на Ирен Кривошиева, написана от Евгени Минчев, като актрисата призна, че отдавна е имала мечта да пее и е щастлива, че се е сбъднала. Приходите от концерта също отидоха за “Пирогов”.
Изненада! Гала и Евгени Минчев вече са… СНИМКА
“Трябва да отбележа щедрия жест на притежателя на балет “Фламинго”, които украсиха брилянтно вечерта ни снощи. Той отказа хонорар, който ще бъде предоставен за нашата благотворителна кауза. Благодаря на инж. Пламен Колев, който засне клип на “Богородично” по време на репетициите и той ще бъде постнат много скоро в канала ми в YouTube”, сподели след партито Минчев пред “Телеграф”.
Евгени Минчев пред БЛИЦ с пикантни подробности за живота на Емил Димитров
Над 125 души се забавляваха и го дариха с любов и подаръци, а тортата му от “Нико” се оказа истинско произведение на изкуството – на три етажа, с неговите инициали и златна корона.

“Огромно благодаря на Артур Надосян, който осъществи всички аранжименти. Благодаря на Богдана Карадочева, която ме трогна до сълзи, изпълнявайки песента ми “Богородично”. Благодаря на приятеля, виртуоза пианист Георги Черкин, който изсвири спонтанно на рояла мелодията от песента ми “Май съм небе”. Карли изпрати видеопожелание към мен и гостите ми, скоро ще си дойде в България и ще имаме ново парти”, добави още лорд Минчев./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Как изглеждат звездите от филма "Далас" 45 години след началото му

Повечето от нас вероятно помнят “Далас” – драматичния сапунен сериал, който ни приковаваше пред малкия малкия екран в началото на 90-те години на миналия век. Но сериалът има доста по-дълга история зад себе си. Излъчването му започва още през 1978 г. и до днес е един от най-гледаните в историята […]

Subscribe US Now