Гущеров катастрофира в София, Светлана показа колите СНИМКА

Богатият наследник Християн Гущеров потроши поръчковия си „Мерцедес Майбах“ в безумна катастрофа с автобус на столичния градски транспорт, предизвикана от него самия на бул. „Братя Бъкстон“.

Това научи „Уикенд“ от очевидци на пътно-транспортното произшествие, случило се преди десетина дни.
Близки до съпруга на плеймейтката Светлана Гущерова също потвърдиха за нелепата катастрофа, която за щастие се е разминала само с материлни щети. 
Произшествието с лимузината, шофирана лично от Християн Гущеров, се е случило привечер, на пресечката на столичния бул „Братя Бъкстон“ с ул. „Мастор Миленко Радомирец“.

Баровецът се движил в крайната дясна лента заедно с половинката си Светлана, следван от джип с охранители. Гущеров обаче не съобразил, че движещия се пред него в съседното пътно платно автобус по линия №63 ще прави завой и е в средната лента заради габаритите си.
Вместо да натисне спирачките и да изчака автобуса да завие, милионерът се озовал точно на пътя на рейса, игнорирайки предупредителния клаксон на охранителите си от джипа. В следващия момент автобусът се забил в задната част на тузарската лимузина „Мерцедес Майбах“, струваща близо 500 000 лева.
Веднага след катастрофата милионерът опитал да изкара виновен шофьора на рейса – онзи не бил подал мигач, че ще завива. Обяснението му обаче не минало пред пристигалите малко по-късно полицаи.

Неговата съпруга Светлана Гущерова изригна в социалните мрежи и реши да внесе яснота по случая. От думите й разбираме, че няма никаква катастрофа, а новината е донесла известно притеснение на цялото семейство. 
“Ще задоволя любопитството на онези с развинтено въображение, които притесниха семейството и близките ми.  Ето ги всички коли – непокътнати и здрави. Няма катастрофи, няма щети за десетки хиляди левове.”, написа тя в Инстаграм./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Инцидентът, който претърпя кралицата-консорт

Да си част от кралското семейство на влиятелна монархия като Великобритания предполага доста работа. И чести пътувания. Последното, което настоящата кралица-консорт предприе, обаче не беше служебно. Преди малко повече от седмица Камила замина за Индия, където прекара времето си в популярен холистичен център заедно със свои приятели. На връщане от […]

Subscribe US Now