Кого Шакира нарече “любовта на живота ми”

Вече е повече от ясно, че всичко между Шакира и Жерар Пике е приключило. Бившият футболист изглежда щастлив с половинката си Клара Чия, докато колумбийската изпълнителка все още търси новата си любов.
В момента може би най-големи шансове да я намери е в лицето на Люис Хамилтън, но дори не сме сигурни, че между двамата има нещо. Очевидно Пике не е мъжът на живота на Шакира, но се оказва, че такъв все пак има.
В един от последните си постове в Instagram изпълнителката публикува черно-бяла снимка, на която е със своя баща Уилям Мебарак. Под снимката тя написа: “Честит рожден ден на моя най-добър приятел и любовта на живота ми”, пише Marca.
Известно е, че Шакира е в близки отношения с 92-годишния си баща. Само преди няколко месеца изпълнителката пътува до Колумбия, за да бъде близо до баща си. Тогава той претърпя операция заради хидроцефалия, с която се бори през последните месеци. 
През 2022 г. Уилям Мебарак бе приет на два пъти в болница. Първият път заради падане, в следвие на което е наранил таза си, докато при втория семейството на Шакира запази пълно мълчание за причината, пише Hola.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Актрисата Дария Симеонова чака второ бебе СНИМКИ

Актрисата Дария Симеонова изненада всички с много приятна лична новина. Приятелката на Ралица Паскалева реши да последва примера й и да увеличи семейството си.  Още след раждането на сина си Макси призна, че ще има продължение и ще продължи с поколението. Този ден дойде и тя обяви, че са в […]

Subscribe US Now