Защо всички критикуват принцеса Йожени този път

За пореден път настоящата Седмица на модата превръща Париж в едно от местата, на които да видим най-много знаменитости накуп. При това те обикновено са облечени в най-новите творения на най-известните в момента дизайнери.
Наред с филмови и музикални звезди, Парижката седмица е притегателно място и за аристократи. Там се появи и принцеса Йожени, която моментално успя да се превърне в едно от най-сниманите лица.
33-годишната племенница на крал Чарлз беше сред гостите на представянето на колекция есен-зима 2024 на Dior Homme. За целта Йожени беше облечена изцяло в черно в рокля и палто Fendi, както и обувки на висок ток, колан и чанта на същата марка.
Много от коментаторите в онлайн пространството побързаха да изкажат възмущението си, че принцесата носи дрехи Fendi на ревю на Dior. Тя обаче се оказа доста наясно с неписаните правила на Седмицата на модата – мъжката линия на Dior и дамската на Fendi имат един и същи дизайнер, Ким Джоунс.
Сред гостите на ревюто на Dior Homme бяха забелязани още Рита Ора, Кейт Мос, Люис Хамилтън и Фарел Уилямс. Последният представи втората си колекция като творчески директор на Louis Vuitton преди няколко дни.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Единствената страна в Европа без влакове

Европа се гордее с гъстата си железопътна мрежа, която позволява да пътуваме удобно и сравнително евтино през държавите в нея, като се наслаждаваме на сменящия се околен пейзаж. Някои от влаковите й линии дори са станали легендарни, като Ориент Експрес например. В една от най-предпочитаните напоследък от туристите европейски държави […]

Subscribe US Now