За кого се сгоди този път Бела Торн

Личният живот на Бела Торн е наистина динамичен, защото в него винаги има някакви неочаквани промени. Точно така се случи например през лятото на миналата година, когато актрисата обяви раздялата си с Бенджамин Масколо. Двамата бяха сгодени, но до сватба така и не се стигна. 
Малко след раздялата Торн обаче отново среща любовта в лицето на Марк Емс. Според Vogue, двамата са се запознали през миналата година на партито за рождения ден на Кара Делевин в Ибиса.
Очевидно любовта им се развива не само бурно, но и бързо, защото Торн и Емс са вече сгодени. Потвърждението идва от профила на Бела Торн в Instagram. Там актрисата публикува серия от снимки и видеа, в които е с Марк Емс.
Още на първата се вижда огромният годежен пръстен. Според Vogue, предложението за брак е дошло в средата на този месец, но около него няма повече информация за момента. Не се знае и нищо за плановете на двойката за сватбата.
Марк Емс, който е предприемач и един от собствениците на бар Mulberry в Ню Йорк, и Бела Торн направиха връзката си официална на Свети Валентин – отново с пост в Instagram. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Хейли Бийбър - отново на плажа, гореща и секси

Предвид, че лятото наближава с пълна сила, все повече ще се наслаждаваме на горещите плажни снимки на популярните личности. И няма как иначе да е – топлите слънчеви лъчи и морската вода примамват човек да захвърли грижи и дрехи и да се потопи в красиви емоции. Точно това прави и […]