След ареста на Джъстин Тимбърлейк – какви са реакциите и последствията

Джъстин Тимбърлейк е една от последните известни личности, за които бихме си помислили, че ще си позволи да шофира пиян. Въпреки неговите обяснения, че е пил само едно мартини, арестът е факт и въпреки че бързо излезе на свобода, певецът още дълго ще сме споменава покрай тази неприятна случка.
Часове след като стана ясно, че певецът е зад решетките, бившата му Бритни Спиърс публикува в профила си в Instagram за пръв път от доста време. От поста стана ясно, че вдига тост за “малките неща” с цветен коктейл. И ни остави да гадаем дали пък не празнува арестантската снимка на Тимбърлейк.
На деня след ареста папараците бяха по петите на съпругата на Джъстин Джесика Бийл, която беше в Ню Йорк на снимки на новия си сериал. Тя никога не е обичала вниманието да е насочено върху семейството й, особено когато става дума за нещо негативно, какво е в случая. И със сигурност не е никак щастлива от случилото се. Въпреки това ще му окаже подкрепа в трудния момент заради брака и децата им.
Веднага се появиха и предположенията, че вероятно семейни проблеми са подтикнали изпълнителя към алкохола, защото това се е случвало и преди. Например преди години, когато до заподозряха в изневяра с колежка, за което той публично се извини на съпругата си, а след това и призна, че е пиел “доста”, припомня Fox News.
Междувременно пък Page Six цитира свои източници, според които певецът от години има проблеми и злоупотребява предимно с алкохол, както и с марихуана. И ако досега е успял умело да прикрива тази своя тъмна страна, сега тя вече излезе наяве.
Джъстин Тимбърлейк и адвокатът му ще пледират “невинен” пред съда, като заседанието по делото е насрочено за 26 юли. Междувременно стана ясно, че полицаят, който го е спрял и арестувал, е бил прекалено млад и не го е познал, въпреки обясненията, че един арест може да осуети световното му турне, което започна в края на април. Засега подобна информация не е потвърдена и феновете му се надяват да не се стига дотам.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо Кристиано Роналдо застава настрани по време на химна на Португалия

Кристиано Роналдо несъмнено е сред най-великите футболисти в историята на играта, а многото му постижения, отличия и рекорди са напълно показателни за това твърдение. На Евро 2024 португалецът вече подобри един рекорд, а ако има късмет, може да направи това с още цели три. Въпреки всичко, което е постигнал през […]

Subscribe US Now