Енчев се разплака в ефир, поиска прошка от Румънеца! ВИДЕО

Помните ли Румънеца и Енчев? Емблематичният дует от близкото минало, който забавляваше тийнейджърите с щури хитове. Е, от тогава досега много вода е изтекло, както се казва, а отношенията помежду им даже не можеха да се нарекат приятелски доскоро.

След като двамата се разделиха професионално, го направиха и изобщо, защото спряха да си говорят, да се виждат, дори да се интересуват един от друг. И това цели пет години, както става ясно от самите тях в скорошно интервю по bTV.
Помните ли Румънеца и Енчев? Няма да ги познаете днес… СНИМКИ

Пред Сашо Кадиев и Деси Стоянова Румънеца и Енчев направиха нещо, което дълго ще се помни от феновете им. Двамата буквално се помириха в ефир, след което обявиха, че отново се събират на музикалната сцена. Но пред камерите миналото ги застигна и го удариха на чувства, съвсем спонтанно. Нещо повече – Енчев дори се разплака и не скри сълзите си като помоли Румънеца да му прости. Стана ясно, че тъкмо той е бил причината за жестокото смразяване между двамата и то е било свързано с пари.
“Не искам да говоря за тези неща, защото това беше нелепо, откровена тъпотия и нещо, от което винаги ме е било и ще ме бъде срам”, призна Енчев. Двамата споделиха, че най-много ги е яд, че децата им не се познават заради дрязгите на родителите им. Нещо, което се зарекоха, че няма да допускат повече. Дано!/show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Отново всички гледат към Салма Хайек

Салма Хайек може и да е на 56 години, но това не й пречи не само да изглежда страхотно, но и винаги да бъде стилна. С право актрисата попадна в списъка на най-добре облечените гости на сватбата на Марк Антъни и Надя Ферейра, която се състоя преди дни. И макар […]