Игриви, секси и по бански – Гуинет Полтроу и дъщеря ѝ Епъл

Гуинет Полтроу и Епъл Мартин са любимо дуо майка и дъщеря. И двете са красиви, стилни и заедно споделят любовта си към модата и пазаруването. Преди са споделяли на стори в Instagram моменти от шопинг приключенията си, но сякаш това се случва все по-рядко напоследък. Но е разбираемо, предвид че дъщерята е вече в колеж и прекарва повече време далеч от семейството.
Семейството на Гуинет Полтроу обаче явно се е събрало за празниците и е посрещнало Нова година на някое екзотично място. Това ни издават последните снимки, които актрисата е качила в Instagram профила си.
На първата от тях Гуинет Полтроу се е снимала заедно с двете си деца – дъщеря си Епъл (18 г.) и сина си Моузес (16 г.). На следващия кадър към тях тримата се е включил и още един член на семейството – това е майката на Гуинет – Блайт Данър.
От третата снимка обаче се носи едно малко по-различно настроение. Ако предишните две снимки бяха като за семеен портрет, то последната определено не е подходящо да бъде сложена в рамка, тъй като е доста по-игрива и дори предизвикателна.
На кадъра Гуинет Полтроу и дъщеря ѝ Епъл Мартин се излежават необезпокоявани на лодка. И двете са облечени в еднакъв модел бански, но в различни цветове – майката носи черен, докато дъщерята – бял.
“Приключихме 2022 г. с много ️любов и малко море”, пише в описанието на поста си Гуинет Полтроу.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Красива водеща на БНТ се оплака от нагла кражба в първите дни на 2023г.

Красивата водеща на БНТ Карина Караньотова започна новата година с негативен пост в социалните мрежи. Тя сподели с приятелите си във Фейсбук, че е станала жертва на нагла кражба.  Дъщерята на Ивайло Караньотов сподели неприятна случка от последните дни, която в същото време е и доста комична.    “Искам само […]