Жената, която винаги ще има специално място в сърцето на Кевин Костнър

Кевин Костнър и Уитни Хюстън си партнират великолепно в хитовия филм “Бодигард” от 1992 г. И макар оттогава да са минали десетилетия, а певицата да не е сред нас вече повече от десет години, актьорът продължава да си спомня за общата им работа на снимачната площадка и приятелството им.
В последния епизод от подкаста Armchair Expert 69-годишният Кевин Костнър се връща назад във времето, към едни от най-ярките си моменти в кариерата си. Водещият Дакс Шепърд решава да го попита за това как се е сработил с Уитни Хюстън по време на снимките на “Бодигард”. Тогава актьорът обяснява защо се е превърнал в нейн бодигард и извън филма.
Кевин Костнър признава, че режисьорът Мик Джаксън не е останал очарован от идеята именно Уитни Хюстън да е в главна роля. Но тъй като актьорът е бил и продуцент на филма, решението да си партнира с нея е било изцяло негово.
“Обожавах я. Знаех, че трябва да е тя”, споделя Кевин Костнър за Уитни Хюстън.
От разказа му по-нататък става ясно, че тъй като той един вид я е “продуцирал” във филма и я е помолил “да не носи антураж”, в един момент тя му се е доверила.
“Започнах да я напътствам”, продължава Кевин Костнър, допълвайки каква е била динамиката на снимачната площадка предвид, че режисьорът не е харесал особено Уитни Хюстън.
Актьорът обаче ѝ е дал обещание – на нея и мениджъра ѝ по това време Клайв Дейвис, че “Бодигард” ще бъде хит. И макар че по думите на Кевин Костнър филмът първоначално не е изглеждал сякаш ще бъде особено успешен, се е оказал точно такъв.
“Тя винаги ще ме обича, в песента. А аз винаги ще спазя обещанието си към нея”, казва още той.
Според водещия по този начин актьорът я е накарал да се почувства наистина предпазена. При което Кевин Костнър казва:
“Не знам какво беше, но имахме един момент и осъзнах, че светът има по-висока представа за това кои сме ние, затова прегърнах идеята. Бях нейният въображаем бодигард.”
Дори и след филма, Кевин Костнър и Уитни Хюстън остават близки през годините. Дори толкова, че през февруари 2012 г. актьорът произнася реч на публичния ѝ мемориал.
Въпреки че първоначално не е искал да говори пред цялата аудитория на погребението, тъй като не се е чувствал достоен, актьорът в крайна сметка изнася великолепна реч, която трае близо 20 минути.
Той разказва също, че са се опитали да го пришпорят да съкрати речта си, заради CNN, които са предавали събитието, но са искали да пуснат реклами. Кевин Костнър обаче категорично е заявил: “Да пуснат рекламите докато говоря, не ме интересува.”
Саундтракът на “Бодигард”, за който Уитни Хюстън записва шест нови песни, се оказва изключително успешен. Нейният кавър на “I Will Always Love You” на Доли Партън остава един от най-продаваните сингли на всички времена. Става платинен 18 пъти и печели на изпълнителката Грами за албум на годината и запис на годината през 1994 г., пише Entertainment Tonight.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

След скандала с Елизабет Кравец - коя е новата Мис България 2023 Илияна Борисова

На 3 юни от публикация в официалния профил на конкурса Мис България във Facebook стана ясно, че организаторите са взели решението да отнемат короната на настоящата й носителка Елизабет Кравец заради накърняване на престижа на конкурса и неизпълнение на ангажиментите, които са свързани с титлата. От позицията също така стана […]

Subscribe US Now