Поредна изненадваща рокада в bTV!

Промените в bTV нямат край. Поредната прави доскорошният водещ в “Bulgaria On Air” Петър Антонов, който вече е сред лицата на bTV.

Каква е причината за изненадващия трансфер все още не е ясно, а за него съобщава самият журналист в профила си в социалните мрежи.
В bTV се готви грандиозна рокада, синоптичката Трифонова ли пече бомбата

Промяната на работното му място идва само година, след като се присъединява към екипа на Bulgaria ON AIR – през юни 2021 година. Иначе професионалния му път започва в БНР – Радио Видин през 2012 година, а по-късно е репортер и водещ на Новини в Радио “Фокус”. Работил е и за телевизия Евроком, а също и за Канал 3. Отразява основно политически и социални теми.
Ето кои известни лица на bTV слизат от екран СНИМКИ
Антонов е носител на наградата “Скритото добро” за 2016 и 2017 година, като отличието му е връчено за редица репортажи със социална насоченост./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

С какво Меган Маркъл разгневи един от внуците на Нелсън Мандела

Един от внуците на Нелсън Мандела разкритикува Меган Маркъл за това, че сравни кралската й сватба с освобождаването на дядо му от затвора. “Празнуването на Мадиба се основаваше на преодоляването на 350 години колониализъм с 60 години брутален режим на апартейд в Южна Африка”, каза  Звеливелиле “Мадла” Мандела пред Daily […]

Subscribe US Now