Как се справя Елизабет Хърли с жегата

Горещата вълна в Европа не подмина и Великобритания – температурите надвишават 40 градуса на много места на острова. На Елизабет Хърли това й идва идеално, за да демонстрира за пореден път собствен модел бански и формите си.
57-годишният модел отново се появи в оскъдно облекло в профила си в Instagram.
Облечена в жълт изрязан бански, Лиз публикува кратко видео, а текстът към него гласи: “Шапка и слънцезащитен крем”. Тя държи сламена шапка и продукт на Clinique, като е тагнала козметичната марка в публикацията си.
Хърли много често публикува свои снимки по бански в профила си. Причината не е само горещината в родната й Англия, но и фактът, че те са дело на собствената й линия костюми за плажа.

Основана през 2005 г., Elizabeth Hurley Beach предлага бански за дами, както и за момичета от 13 години нагоре. Колкото до забележителната й форма, Лиз коментира, че внимава какво яде. “През лятото плодовете и зеленчуците са от собствената ми органична градина”, цитират я от Hello.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ива Екимова се разгневи жестоко на КАТ заради...

Ива Екимова не сдържа гнева си за онова, което правят или по-точно – което не правят навреме от КАТ. Пр експертът бе гост в столична телевизия. Блондинката заяви в ефир с неприкрито възмущение, че “Контролът на пътя идва постфактум, а трябва да е всеки ден!” И припомни за ужасяващата катастрофа преди […]