Брад Пит и Инес де Рамон – опасно близки

Наскоро стана ясно, че Брад Пит май е намерил нова любов в лицето на Инес де Рамон – бившата съпруга на актьора Пол Уесли (колега на Нина Добрев от “Дневниците на вампира”).
Първоначално Инес и Брад бяха забелязани да се държат за ръце и да се прегръщат по време на концерт на Боно в Лос Анджелис през ноември. Тогава се заговори, че всъщност излизат вече от няколко месеца. След проявите им на нежност по време на концерта, 59-годишният актьор, носител на Оскар, отново беше засечен в компанията на 32-годишната Инес – първо на афтърпартито за новия му филм “Вавилон”, а след това и на рождения му ден на 18 декември.
Малко след това от People писаха, че Брад планува да прекара новогодишната нощ в компанията на Инес. И очевидно източникът, разкрил им тази информация е повече от надежден, защото двамата наистина са отпразнували започването на 2023 г. и то не къде да е, а в Мексико.
Според изданието Брад Пит и Инес де Рамон са се насладили на романтична вечеря в Кабо Сан Лукас. Брад “в момента не се вижда с никого и е много щастлив с Инес”, разкрива източник на People.
“Нещата им се получават страхотно и няма никакъв стрес”, каза вътрешният човек, като добавя: “Брад се наслаждава и е много щастлив. Прекарва все повече време с Инес.”
Според източник на Us Weekly Брад и Инес вече съвсем официално са двойка, наистина се наслаждават на компанията си, прекарват страхотно в първите етапи на връзката си, като все още се опознават.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо дъщерята на Рийз Уидърспуун прекара Нова година в спешното

Когато чуем името Ейва Филип може и да не се сетим веднага за кого става въпрос. Видим ли я на снимка обаче, просто няма как да не я разпознаем. Тя и майка ѝ си приличат толкова много, сякаш по-скоро са близначки. Говорим за актрисата Рийз Уидърспуун и дъщеря ѝ Ейва […]

Subscribe US Now