Жената до Киану Рийвс с откровения за връзката им

Публичния си дебют като двойка Киану Рийвс и Александра Грант правят през 2019 г., като оттогава насам рядко са коментирали връзката си.
Едно очарователно откровение обаче актьорът от “Матрицата” прави през март, когато People му задават няколко закачливи въпроса, като този кога за последно е изпитал истинско блаженство. “Преди няколко дни с моята любов”, е отговорът му, в който очевидно има предвид дългогодишната си приятелка. “Бяхме в леглото. Бяхме свързани. Усмихвахме се, смеехме се и се кикотехме. Чувствах се страхотно. Беше просто наистина хубаво да сме заедно”, допълва още Киану Рийвс.
Сега обаче повече за романтичните му отношения с художничката Александра Грант разбираме от самата нея. На наградите за изкуство Los Angeles Beverly Arts Icon Awards, тя се е появила на червения килим сама, без актьора, но е споделила пред медиите, че се чувства достатъчно уверена на събития и без той да я придружава. По думите ѝ е добре, че се е влюбила вече като възрастен човек с изградена кариера, пише People.
Пред изданието Александра Грант издава още, че в момент, когато се е чувствала в творчески “блокаж”, Киану доста ѝ е помогнал, като я е окуражил да опитва нови неща и да не се отказва. “Той е толкова голямо вдъхновение за мен. Толкова е креативен и е мил. Освен това работи много усилено”, допълва художничката.
Друго, което признава тя, е, че собствената ѝ работа се е променила откакто се среща с Киану Рийвс. И, разбира се, промяната е в положителна светлина – с много повече радост и щастие.
В края на интервюто Александра Грант казва, че актьорът не е имало как да я придружи на събитието, тъй като е имал концерт с групата си Dogstar. А художничката, както може и да предположим, е фен на бандата и знае текстовете на всяка една песен.
“Беше истинско удоволствие да видя момчетата да се съберат отново, да бъдат толкова креативни и подкрепящи се един друг”, споделя още приятелката на Киану Рийвс.
Групата, в която свири той, тази година се събра отново за първи път от цели две десетилетия насам и дори издаде нов албум – Somewhere Between the Power Lines and the Palm Trees.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Чарлз и Камила решат да се поотпуснат на публично място

По всичко личеше, че отложеното от март за септември посещение на крал Чарлз във Франция ще се увенчае с успех. Речта на краля пред френския сенат беше посрещната с овации, а официалната вечеря във Версай беше повече от бляскава. За последния си ден в страната Чарлз и Камила се разделиха […]