Неочакваните домашни любимци на семейството на принц Уилям

Интересът към семейството на принца и принцесата на Уелс винаги е бил голям. След диагнозата на Кейт Мидълтън то се изостри още повече – всеки би искал да знае как живеят петимата, как преминава всеки техен ден и как се справят с трудната ситуация.
Принц Уилям хвърли известна светлина върху това при един от последните си публични ангажименти. Тази седмица той беше на посещение в градската ферма Woodgate Valley в Бирмингам.
Фермата предоставя място на деца и младежи с образователни и социални потребности, където те да се занимават с различни видове животни. Докато решеше морско свинче заедно с момиченце, Уилям призна, че семейството му има няколко.
“Тези са много готини. Имаме морски свинчета вкъщи, но не са като тези. Има чувството, че постоянно чиста клетката им, защото децата забравят да го правят”, разказва принцът. Той призна още, че гледат и кокошки, които обичат да ядат сушени плодове.
Уилям и Кейт, заедно с трите им деца принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис живеят в Аделайд Котидж – вила, която се намира на територията на замъка Уиндзор. Освен морски свинчета и кокошки, семейството има и куче.
Това е кокершаньолът Орла, който Кейт осиновява от брат си Джеймс Мидълтън през 2021 г. Преди това семейството гледа куче на име Лупо, което умира на деветгодишна възраст. “Катрин и малкия Джордж са моите приоритети…, и Лупо”, казва принц Уилям малко след раждането на принц Джордж пред Hello.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво да очакваме от "Претендентите" на Лука Гуаданино със Зендая

Всеки, който е гледал най-популярният филм на Лука Гуаданино – “Призови ме с твоето име”, няма как да не пази запечатана в ума си сцената с прасковата. В “Претендентите” праскова няма, затова пък двамата главни герои от мъжки пол хапват банани и дълги хрупкави бисквити. Да, говорим за секс. И […]

Subscribe US Now