Ето кои звезди влизат в “Хелс китчън” тази вечер СНИМКИ

Тази вечер започва новия сезон на “Хелс Китчън” в ефира на Нова тв, като този път изненадите ще валят една след друга и със сигурност ще има как да задържат зрителското внимание.

В края на миналия месец ви информирахме, че заедно ще се съберат да готвят за първи път тримата големи от “Мастър Шеф” – Андре Токев, Петър Михалчев и Виктор Ангелов. Освен тях обаче, прага на Кухнята на Ада ще прекрачат и още една плеяда звезди, появата на голяма част от които именно в този формат – супер неочаквана.
Ето какво ще прави Валя от “Хелс Китчън” със 100-те бона СНИМКИ

Светлана от “Хелс Китчън” призна защо не работи с мъжа си и в какви отношения е с шеф Ангелов
Деси Плевнелиева, например, е една от звездните участнички в новия сезон, в който отборите няма да са обичайните два, а ще са цели три, които ще бъдат разделени на млади, стари и звезди. Именно в последния ще влезе жената до  президента Росен Плевнелиев.

Освен нея в шоуто се очаква да влязат и Камелия Воче и Къци Вапцаров, които, логично, също ще са част от звездния отбор. За кулинарните умения на Камелия Воче никой няма и съмнение, но да видим как ще се справи тя в нажежената на моменти обстановка в кухнята на шеф Ангелов.

Бившата синоптичка Деси Банова пък, също е голям майстор кулинар, а за нейното влизане в шоуто загатна самият Виктор Ангелов наскоро. “В шоуто има и една ваша колежка. Доста дълго време се чуди, но накрая прие”, сподели пред Нова тв готвачът.
Плевнелиева има опит в кулинарните предаванията. Преди години тя се справи отлично в друго риалити “Черешката на тортата”. “Ще ви изненадам, но моят съпруг много обича тестени изделия – бял хляб, черен хляб, баничка. Обожава ги, съответно нашият син също. С ген и много спорт ги бори. Сега е модерно да се броят крачки и си ги броим с крачкомер, но той много често ме бие, прави по 15 000, докато аз по 9 – 10 000”, сподели тогава Деси.
“Много хора ще се учудят, че съм споделила доста лични неща, но аз видях, че дори и да не говоря за себе си, медиите и таблоидите ще си съчиняват. Вече не позволявам някой друг да ограбва моето щастие”, завърши съпругата на Плевнелиев.

В шоуто ще влезе и богатата съпруга Мирослава, която видяхме в “Игри на волята”. След края на участието си там тя показа колко обича да домакинства в дома си и какви пищни трапези прави. Е, сега ще има възможност да се прояви и в кулинарната надпревара.

Най-мащабното кулинарно предаване в България ще стартира с 18 участници. Голяма част от тях са придобивали опит в чужбина и се завръщат специално, за да вземат участие в шоуто. Претендентите за победата и наградата от 100 000 лева вече са работили в престижни ресторанти със звезди Мишлен в Германия, Великобритания, Словения, Бразилия, Испания, Норвегия и Австрия.
Най-младите участници в този сезон са на 18 години, а най-възрастният – на 65 години. Сред участниците ще видим майка и син, решили да обединят сили в битката за титлата “Най-добър готвач”.
Риалити шоуто ще е цели 3 часа и вече ще наподобява много на “ВИП Брадър”, поне като гледаме състава и предварителните анонси на звездите./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Щастливата новина на Ребел Уилсън

В последните няколко години сме свидетели на невероятната трансформация, която преживя Ребел Уилсън. Актрисата драстично свали килограми, разкри колко добре се е отразило това на здравето й, а след това ни изненада и с промяна в личния си живот. След като години наред 42-годишната австралийка няма особено успешни връзки с […]

Subscribe US Now