Неузнаваема: Венета от „Ергенът“ лъсна полугола в „Съдби на кръстопът“ ВИДЕО

Венета, която нашумя покрай участието си в риалитито „Ергенът“, всъщност вече е позната от малкия екран.

Скандалната Габи от “Ергенът” лъсна по голо дупе, ето къде СНИМКИ
Никой обаче не се е досетил за това, защото при предната си изява дупничанката няма абсолютно нищо общо с визията си в момента.
Венета е част от риалити поредицата „Съдби на кръстопът“, а там играе полугола. Естествено, тя не бяга много далече от образа си и вдига страшен скандал и патаклама, с които всеки може да остане с отворена уста.
В епизода, в който тя взима участие, красавицата влиза в кожата на ревнива приятелка, която след недоразумение вдига скандал на половинката си и го заплашва с раздяла.
Плеядата й в крайна сметка се оказва неоснователна, но гаджето й бърза да си събере крушите от апартамента им и оставя Венета да крещи по него, пълна с надежда, че той ще се върне и двамата заедно ще изгладят недоразумението.
В “Ергенът” Венета бе една от най-колоритните участнички и въпреки че не стоя дълго в предаването, тя направи силно впечатление и натрупа голяма фенска маса. Тя не се пребори за сърцето на Виктор, но показа, че под повърхността си крие много рани и тежко детство, които са я съградили като човек. 
 
 

@nikitoo15 #ергенът #ергенът2022 #ергенътсезон1 #ергенътбългария #венетаергенът #софияденинощ #пополярное #венетакостова ♬ Originalton – Ники Кочев

 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Рискува ли живота си Анджелина Джоли

Анджелина Джоли е посланик на добра воля на Върховния комисар по проблемите на бежанците към ООН. Тя е посетила десетки страни, в които е имало хуманитарни катастрофи, включително в Косово, Кения, Йордания, Тайланд. Откакто има Instagram профил, Анджелина Джоли основно го използва, за да популяризира хуманитарни проблеми, на които не […]

Subscribe US Now