Харесва ли ѝ на Гал Гадот да бъде лоша

Гал Гадот обича да изследва тъмната си страна. Актрисата влиза в ролята на злата кралица в предстоящия игрален филм за Снежанка.
Заедно с Рейчъл Зеглър, която ще видим като чернокосата принцеса с алени устни, Гал ще има ключово участие в адаптацията на Disney – като нейната мащеха.
По време на D23 Expo Гадот разкри пред People защо се радва на шанса да играе злодейка.
По думите ѝ образът, в който влиза е пресъздаден по очарователен начин, по начин, който ни помага да разберем нейното поведение. “Тогава злото е интересно, а не плоско”, смята тя. И Допълва: “Така се уверих, че кралицата не е лоша заради себе си. Сложно е. Двете героини имат взаимоотношения на майка и дъщеря по странен начин. Тя показва всичко, което може да случи на една жена, когато се почувства, че вече не е значима, в какво може да се превърне.”
Въпреки че все още не сме видели как ще изглежда Гадот в ролята на злата мащеха, се оказва, че външният ѝ вид е успял да изплаши другите на снимачната площадка. Единственото, което разбираме е, че актрисата носи “дяволски тежък” костюм и черно червило.
“Обикновено карам хората да говорят с мен, открито и свободно. Сега наистина почувствах, че хората са уплашени от мен.”
Въпреки страховитата роля Гал Гадот се забавлява с Рейчъл Зеглър на снимачната площадка. Между дублите двете пеят и танцуват на “Брилянтин”. “Танцувахме много”, спомня си Зеглер, a Гадот добавя: “И се смяхме много. Нито една от нас не е от типа актьори, които, когато го изрежат, просто отива при трейлърите си и чака на нейния ред отново. Всички останахме и на снимачната площадка беше просто прекрасно. Когато има тази химия между всички, това наистина се вижда на екрана.”
Очаква се Show White да направи своя дебют през 2024 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Петя Дикова се срамувала от майка си Аня Пенчева! Ето какво разкри тя СНИМКА

Актрисата Аня Пенчева навърши 65 години, но в никакъв случай не мисли за пенсия, както се надяват по-младите й колежки от киното и театъра. Рождения си ден тя прекара със семейството и най-верните си приятели, които са се запазили и доказали пред годините.  Нейната дъщеря Петя Дикова успя да я […]

Subscribe US Now