Петя Дикова се срамувала от майка си Аня Пенчева! Ето какво разкри тя СНИМКА

Актрисата Аня Пенчева навърши 65 години, но в никакъв случай не мисли за пенсия, както се надяват по-младите й колежки от киното и театъра. Рождения си ден тя прекара със семейството и най-верните си приятели, които са се запазили и доказали пред годините. 

Нейната дъщеря Петя Дикова успя да я стопли с думите си и със сигурност очите й са се навлажнили от казаното. А тв водещата е до болка откровена, като сподели нещо, което е таяла дълго в себе си за миналото на майка си и какво я е смущавало. 
 

“Като дете етикетът “секс символ” много ме смущаваше. Съучениците ми реагираха странно, и с право. После свикнах. Днес остава само гордостта! Освен …, за мен тя е символ на безусловна обич, грижа, принципност, женственост и красота. Само да е здрава! Честит рожден ден, мамо”, пише Пипи в мрежата. 
От думите й става ясно, че етикетът “секссимвол”, насочен към майка й, никак не й се нравил като дете. Още по-малко път голите сцени на актрисата или пък забъркването й в много секс скандали с най-различни популярни мъже. Петя Дикова едва сега събра смелост да признае през какъв труден период е минала като дете, заради слуховете за майка си и лековатото й поведение./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Никой не очакваше това от Индиана Джоунс

Индиана Джоунс и Малчо се събраха след почти четвърт век затишие. “Храмът на обречените”, който е вторият филм от поредицата за легендарния археолог излиза на бял свят през далечната 1984 г. По това време всички са застинали пред екраните, очаквайки поредното шеметно приключение на Индиана Джоунс и неговата дружинка – […]

Subscribe US Now