Иво Аръков проговори за мъртвата си съпруга! Самоубила ли се е?!

Иво Аръков не пожела да обясни каква е причината за смъртта на единствената му законна съпруга.

Наскоро стана ясно, че актьорът има зад гърба си брак с руска адвокатка, която починала миналата година през октомври в Лондон.
След разлъката двамата си останали приятели и Младен от “Съни бийч” бил потресен от загубата. Той изрично уточни, че съпругата му не си е отишла от ковид и обясни, че загубата била внезапна и неочаквана.
Очевидно жена му се е самоубила, но Аръков отказа да говори повече за връзката им, защото днес е щастлив с приятелката си Габи, пише “Хотнюз”. 
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Ivo Arakov (@ivoarakov)

Аръков съвсем наскоро призна за брака си, но днес в интервю за “Тази събота, тази неделя” не пожела да разкрие как се е запознал с чужденката.
Очевидно това е станало, докато актьорът се пробва да направи кариера във Великобритания. Пред Петя Дикова той бе категоричен, че заради “Съни бийч” избрал да се върне в България. С рускинята Евгения Иво изкарал три години, но връзката им доскоро бе тайна за цяла България./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Уменията на пилон на Джена Дюън

Откакто през пролетта на 2018 г. Чанинг Тейтъм и Джена Дюън обявиха, че се развеждат, им се случиха доста неща. Чанинг започна връзка с Джеси Джей, след което и с Зоуи Кравиц. Джена пък започна да се вижда с актьора Стив Кази. И не си губиха времето, защото през септември 2019 […]

Subscribe US Now