Новата по-млада половинка на Венсан Касел – по-секси и от Тина Кунаки

В края на септемрви стана ясно, че Венсан Касел окончателно е приключил с втората си съпруга Тина Кунаки и вече е в прегръдките на друга дама.
Това е 27-годишната Нара Баптиста, която (колко изненадващо) е модел. В подкрепа на твърденията за предполагаемия им флирт, дойдоха поредица от сторита, разменени между двамата в Instagram и някои папарашки снимки и видеоклипове, на които бяха засечени заедно.
За момента няма официално потвърждение от пряко замесените, но в социалните мрежи двамата изглеждат много близки. Касел и красивата бразилка участваха заедно в събитие в Рио де Жанейро, а наскоро баха снимани от папараци, докато влюбено се разхождат в Рим.
Не може да се отрече, че новата половинка до френския актьор е страшно секси. Нара Баптиста работи като модел и участва в изданието на Мис Вселена Австралия през 2020 г. Тя има бразилски и австралийски произход, което ясно се вижда от физическите й характеристики, като тъмните й дълбоки очи или дългата й гарванова коса.
В Instagram профила ѝ често можем да видим кадри, които показват колко забележително изглежда, особено когато е по бански. Естествено, няма как да не забележим физическата прилика между Нара Баптиста и Тина Кунаки – бившата съпруга на Касел и връстничка на новата жена в живота на актьора.
Венсан и Тина се ожениха през август 2018 г., но връзката им приключи внезапно след “момент на дълбока криза”, както Daily Mail съобщи през април. Двамата имат дъщеря на име Амазони. Причините за раздялата им за момента остават неизвестни.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Теодора Мудева и Румен Радев останат без дрехи

Благодарение на съвместното си участие си в пети сезон на “Игри на волята” Мис България 2018 г. Теодора Мудева и половинката ѝ Румен Радев бързо се превърнаха в една от любимите ни двойки.  Затова и от време на време не пропускаме да хвърлим едно око на профилите им в социалните мрежи, за […]