Защо Тейлър Суифт не е получила роля в “Здрач”

Тейлър Суифт е истинска фурия на музикалната сцена. Милиони фенове пълнят стадионите на концертите ѝ, а песните ѝ се въртят навсякъде. Освен към музиката, певицата има страст и към фантастичните филмови сценарии. 
Оказва се, че сме били на косъм да видим изпълнителката на “Wildest Dreams” на големия екран като част от вампирската поредица “Здрач”.
Самат Суифт е поискала роля в “Новолуние”, разкрива режисьорът на втория филм от поредицата Крис Уайц в подкаста на Ашли Грийн The Twilight Effect.
“Новолуние” се завъртя по кината през 2009 г. – същата година, в която Суифт излиза с една от звездите във филма Тейлър Лаутнър.
По това време тя е луд фен на “Здрач” и дори малка роля – няколко секундна поява в кафенето или закусвалнята във филма, са достатъчни, за да изживее мечтата си да участва, пише Entertainment Tonight. Въпреки това Уайц отхвърля предложението ѝ, като обяснява, че в момента, в който тя се появи на екрана, никой дори няма да разбере, че това е Тейлър Суифт.
Все пак режисьорът признава: “Можех да се мотая с нея или може би щяхме да сме приятели. Имам чувството, че някак съм си пропилял шанса да излизам с Тейлър Суифт. Но понякога, когато взимате решения, си мислите: “Това е най-доброто за филма”.
Що се отнася до това как Суифт приема отказа за участие във филма, Уайц предполага, че вероятно тя просто си е помислила: “Кой е този глупак?” (б.а. – който не иска тя да играе в продукцията).
Друга звезда, която обаче със сигурност виждаме в поредицата – Ашли Грийн, разказа пред Entertainment Tonight за причините да възроди своя подкаст. 
Ашли, която влиза в образа на вампирката Алис Кълън, казва: “Нашите фенове са невероятни, лоялни и аз много ценя това. “Здрач” представлява голяма част от живота ни, беше голяма част от живота на феновете, така че защо не? Сега сме толкова далеч от този момент, че е забавно да говорим за това”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Голямо щастие сполетя Венци Венц, издаде го колегата му Павел СНИМКА

Голямо щастие споходи певецът Венци Венц от дуото с Павел преди броени часове. Съпругата му Мая е родила момче, а Венци не може да се съвземе от щастие.  За бременността на пполовинката си Венци съобщи на наградите на “БГ Радио”, където Мая се появи с доста наедрял корем. Тогава стана […]