Кристина Апългейт разкри от какво заболяване страда 13-годишната ѝ дъщеря

Кристина Апългейт разкри, че 13-годишната й дъщеря е била диагностицирана със синдром на постуралната тахикардия. Дъщерята на звездата от “Женени с деца”, Сейди, сама призна за състоянието си вчера, 25 юни, в епизода на подкаста MeSsy на Апългейт, като каза, че има новооткрито здравословно състояние, близко до това на майка ѝ, която живее с множествена склероза.
“Имам нещо, наречено синдром на постуралната тахикардия”, споделя Сейди. “Нямам представа какво всъщност е, но е нещо общо с автономната нервна система и засяга сърцето ми. Когато се изправя, получавам наистина, наистина замайване и краката ми стават наистина слаби и имам чувството, че ще припадна.”
POTS – официално известен като синдром на постурална ортостатична тахикардия, е състояние, в което сърдечната честота се ускорява бързо след ставане от седнало или легнало положение.Това е хронично заболяване, което засяга автономната нервна система и кръвообращението и може да доведе до тремор, гадене и припадък.
Сейди разкрива, че въпреки че едва наскоро е получила диагнозата си, тя живее със заболяването от доста време. Сейди, която е дъщеря на Апългейт и съпруга ѝ Мартин Ленобъл, си спомня, че как е напускала часовете си в шести клас, за да посещава медицинската сестра “няколко пъти на ден”.
“Мразя, че трябва да преминаваш през всичко това, скъпа”, признава самата Кристина Апългейт в подкаста, като допълва, че не се съмнява, че дъщеря ѝ ще бъде силна и ще продължи да се справя с болестта.
Що се отнася до Кристина Апългейт, тя за първи път обяви публично, че страда от множествена склероза през август 2021 г. Оттогава насам актрисата винаги е говорило открито за трудностите в справянето с болестта и е показвала силен дух, припомня New York Post.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Hot Ones - предаването, в което Хайди Клум остана по сутиен

Хайди Клум може и да е на 51 години, но редовно ни напомня, че годините за нея не са фактор, за да се поддържа в страхотна форма. По принцип го прави чрез профила си в Instagram, където споделя секси снимки по бански от екзотичните си почивки. А понякога дори не […]

Subscribe US Now