С тази СНИМКА 18+ Глория изпоти Добри на плажа в Мадрид СНИМКА 18+

Глория се наслаждава на любовта си с младока Добри и няма никакво намерение да обръща внимание на хорските приказки по свой адрес за разликата във възрастта, която двамата имат.

Вместо това примата на родния поп фолк направо събра очите на гаджето си, като се пусна по изкусителен бански в топъл Мадрид. Както става ясно, не само той е загубил ума и дума при тази гледка, а и хилядите последователи на изпълнителката в мрежата.
Любовникът на Глория стана за смях с тази СНИМКА
В Мадрад е и дъщерята на Глория – Симона Загорова, която със сигурност използва времето за пълен релакс, какъвто едва ли може да си позволи, когато е у нас заради грижите по дъщеричката си.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от G L O R I A ️ (@gloria_bulgaria)

Феновете на Глория, която ще навърши 50 г. през лятото, отчитат, че откакто тя е във връзка с младока, се е разхубавила още повече, освен това, за радост на мъжката половина от тях, по-често пуска секси снимки в профила си./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

За Лияна няма зима! Съблече се и зашемети с тази СНИМКА 18+

Поп фолк дивата Лияна трудно може да бъде видяна облечена в дебели дрехи, просто защото обича високите температури и оскъдното облекло. Изпълнителката редовно нагорещява положението в профила си в социалните мрежи с различни кадри, след които на много мъже със сигурност им е прилошало. Прави го и наскоро, а гледката […]

Subscribe US Now