Джорджия разтърси: Направо ми се плаче… ВИДЕО

Искахме да помогнем на болно момиченце, събрахме пари, но то почина. Затова сега ми се плаче, а когато ми се плаче, ще плача. Като искам да съм лоша, ще съм лоша. Това сподели наскоро с откровен тон фолкпевицата Джорджия.

Изпълнителката, която е свързвана предимно с провокативни клипове и парчета, си позволи да повдигне завесата за най-ценното в своя живот – дъщеричката си Алиа, която завела преди време в дом за сираци, за да може да почувства, да направи сама разликата и да разбере смисъла на живота.
Джорджия разобличи топ измамник в шоу средите: Пазете се! Издирван е от много хора, завлече и мен!

“Искам да разбере същността на нещата, защото в даден момент аз мога да имам възможността, баща й може да има, но в утрешния ден не искам тя да се оповава на това. Нейното бъдеще реално може да е много светло, а може и да не е. Аз искам тя да уважава всеки един човек. Никога не ме е интересувало ти имаш ли, нямаш ли, интересува ме каква душа имаш. Аз комуникирам с хората според това каква душевност носят”, споделя Джорджия в “Марица Подкаст”.
“Защото има мнооого, много извисени богати хора, които са пълен въздух и за нищо не стават. Но сред тях има и такива, които не само са на положение, но и душите са им огромни, и правят чудеса, и затова им върви. И това го гарантирам, защото в средите, в които съм, като цяло обществото – и тук изключвам само поп фолка – има хора, и хора. Но има хора, има и човеци! Затова е много важно накъде вървиш, каква ти е средата и кой как ще те възпитава.”
Дъщерята на Джорджия сложи край на “Татковци” ВИДЕО
От известно време звездата и фондацията й подпомагат деца в неравностойно положение, а също и на талантливи хора, които искат, но нямат възможност да се реализират. И философията й по този въпрос е точна и ясна!

“Знам, че няма да оправя света, но на един човек да успееш да подадеш ръка – това чувство е уникално”, убедена е Джорджия, която е от малкото фолкизпълнителки у нас, които не разчитат на изпълненията и участията си, за да прави бизнес и да се развива, а пее най-вече за удоволствие. За нея идеята да бъдеш непременно известен само, за да си известен, е безкрайно далечна.
“В България нямаме ценители на музиката, независимо в кой жанр. Много от нещата се случват на конвейер. Лесно можеш да станеш известен със скандал, но е трудно да задържиш успеха”, категорична е изпълнителката, която не за първи път показва, че е от хората, които не се влияят от хорското мнение.
Поп фолк певицата Джорджия: Бях на 13, когато халосах мутра с микрофон в главата! ВИДЕО
Нещо повече – тя е от хората, които успяват да намират позитивизма дори и в най-дребните ежедневни радости. 
“Имала съм страхотни и уникални любови, но никога не е било достатъчно и никога не е било моето. Затова съм спряла да мисля на тази тема. Каквото има да ми се случи, ще ми се случи”, признава тя. И добавя за финал: “Непотърсени съвети не давам и не желая, но никой не може да ме манипулира и да се подиграва с добрината ми!”/show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Тайната снимка на Хари и Меган

На 21 април тази година Елизабет Втора щеше да навърши 97 години. По този повод на официалния Instagram профил на принц Уилям и Кейт Мидълтън се появи непубликувана до момента фотография на кралицата от миналата година. На нея виждаме Елизабет в компанията на своите правнуци и двамата си най-малки внуци. […]

Subscribe US Now