Бен Афлек и Дженифър Гарнър отново заедно

Въпреки че Бен Афлек е щастливо женен за голямата си любов Дженифър Лопес, изглежда няма намерение да спре да поддържа отношения с бившата си съпруга Дженифър Гарнър. Двамата са разведени от вече пет години, но от време на време могат да бъдат засечени по едно и също време на едно и също място. И за това си имат добро оправдание.
Бившите съпрузи имат две деца – 17-годишната Вайълет и 11-годишният Самюел. А преди дни баскетболен мач на сина им стана повод за поредната им среща. На спортното събитие присъства и дъщеря им и четиримата изглеждаха като едно щастливо семейство.
Че са щастливи – щастливи са. Но фактът, че вече отдавна не са семейство не им пречи да прекарват пълноценно време заедно.
След като мачът приключи, Гарнър остави двете им деца с баща им, за да си поприказват и да се позабавляват още малко заедно. А тази поредна среща между бившите съпрузи е и поредното доказателство, че са оставили всичко лошо в миналото и сега имат страхотни отношения.
Според източник, цитиран от Daily Mail, за Бен Афлек и Дженифър Гарнър “драмата от миналото” и “емоциите” от техния “развод” са “отдавна отминали”. По думите му, самата Дженифър Лопес е тази, която е помогнала много, за да намерят бившите съпрузи отново път един към друг. Затова явно подобни срещи не могат да предизвикат ревност у нея.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Българите, които получиха орден от крал Чарлз

Коронацията на крал Чарлз Трети беше през месец май тази година, но няколко дни преди това той обяви решение, което касаеше двама българи. Имената им бяха обявени сред онези, които ще получат почетното звание Член на Ордена на Британската империя. Това са Стефан Китанов – директор на София Филм Фест, […]

Subscribe US Now