Синди Крауфорд – все по-забележителна

В последната година всички погледи може и да са приковани към Кая Гербер, но няма как да не признаем, че майка й също продължава да изглежда зашеметяващо. Все пак тя е не друга, а самата Синди Крауфорд – един от супермоделите на 90-те.
Истината е, че на 56 тя продължава да изглежда като супремодел, а снимките, които споделя в профила си в Instagram, са вдъхновение за последователите й да се грижат за здравето и физическата си форма.
На една от последните виждаме Крауфорд излегнала се на канапе у дома си. Облечена в кожен панталон в карамелен цвят и семпъл бежов пуловер, моделът е образец за елегантност и естествен чар, който много съвременни модели няма как да постигнат и с много усилия.
Наскоро Синди се включи в прословутия дебат за децата на известните или nepo babies, които са преуспели в сферата си благодарение на това, че родителите им са проправили пътя им. В това число се включва и собствената й дъщеря Кая Гербер, успешен модел.
“Мама винаги се шегува, че ако може да звънне един телефон и да уреди участие в рекламна кампания на Chanel, ще го направи за себе си, а не за мен”, казва Гербер в интервю за ELLE.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Къде Алиша Кийс избра да отбележи личния си празник

За Алиша Кийс годината започна със специален личен празник – 42-и рожден ден. И какво по-подходящо място да се отбележи хубавия повод от слънчевия плаж и топлите вълни на океана. Носителката на Грами никога обаче не забравя многобройните си фенове и побърза да ги направи съпричастни със своя празник. Тя […]

Subscribe US Now