Изненада! Този участник от “Фермата” се раздели с жена си и направи бебе на друга СНИМКИ

Димитър Господинов-Гуспата, познат от своите участия във “Фермата”, ще става баща за трети път.  Приятелката му Славия е бременна,а  новината дойде като гръм от ясно небе за неговите последователите, че дори и за семейството му.

За нея това е първо дете, като двойката очаква момиченцето в началото на пролетта. В социалните мрежи го попиляха, че е зарязал семейството си и е направил дете на любовницата. 
Припомняме, че скандалният риалити герой изненадващо се раздели със съпругата си и се похвали с нова любов. “Бебето се случи няколко седмици след прибирането ми вкъщи след “Фермата”, така че всичко е наред. Мажена следи бременността“, сподели Гуспата.

Митко вече има две прекрасни деца – син и дъщеря. Говори открито за тях и редовно споделя щастливи кадри, на които са заедно. Зрителите добре познават сина му Ивайло, неговата история и всичко онова, което стои зад думите: “Без кураж, няма слава.”
Той публикува за първи път в Инстаграм видео от момента, в който предлага брак на Славия. Това се е случило два дни след напускането на “Фермата” 8 на връх Червен в Тетевенския Балкан.
„Бях купил пръстена още преди “Фермата” и той просто чакаше правилния момент. Реших да го дам по време на тази чудесна разходка до върха. През 2023 г. ще има сватба“ – разкри ни Гуспата.
“Нашата любов ще си има име и живот”, написа в личния си профил в Инстаграм Димитър Господинов-Гуспа за новата радост в живота си. Новината се оказа за някои не толкова радостна и нападнаха Митко с лоши коментари. Той им отвърна само, че не трябва да бъдат злобни и да не гледат в чуждата паница./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Има ли нова жена в живота на Алекс Родригес

От раздялата между Алекс Родригес и Дженифър Лопес измина повече от година, в която нито един от двамата не си губи времето и се впусна в търсене на нова любов. При Джей Ло това сякаш се получи доста по-бързо и лесно, а новата ѝ любов се оказа стара и добре […]