Има ли нова жена в живота на Алекс Родригес

От раздялата между Алекс Родригес и Дженифър Лопес измина повече от година, в която нито един от двамата не си губи времето и се впусна в търсене на нова любов.
При Джей Ло това сякаш се получи доста по-бързо и лесно, а новата ѝ любов се оказа стара и добре позната в лицето на Бен Афлек. Бившият бейзболист обаче не може да се похвали с такъв успех. 
За тези месеци той бе свързван с няколко жени, като от известно време се говореше, че излиза с Джак Кордейро. Е, вече знаем, че не само се свърза, но двамата наистина са двойка.
В профила си в Instagram Алекс Родригес публикува снимка, на която се вижда, че е пред огромна украсена елха заедно с Кордейро и двете си дъщери – Наташа (18 г.) и Ела (14 г.), пише People.
Слуховете, че фитнес инструкторката Джак Кордейро е новата жена до Родригес започнаха през октомври, като обаче тогава не бе сигурно. Тази снимка обаче определено служи като доказателство, че нещата между тях вървят доста добре.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Никой не очакваше, че ще се случи това с песента "Васко Жабата" ВИДЕО

Песента за Васко Жабата е обявена за хит на 2022 година в Сърбия. Изпълнението на варненския оркестър „Камчия“, чието оригинално име е „Комбайна вършачка“ е водещо в класациите на всички платформи и приложения на телекомуникационните оператори в Сърбия, Босна и Херцеговина и Черна гора, показа проверка на „Телеграф“. Васко Жабата […]