Никой не очакваше, че ще се случи това с песента “Васко Жабата” ВИДЕО

Песента за Васко Жабата е обявена за хит на 2022 година в Сърбия. Изпълнението на варненския оркестър „Камчия“, чието оригинално име е „Комбайна вършачка“ е водещо в класациите на всички платформи и приложения на телекомуникационните оператори в Сърбия, Босна и Херцеговина и Черна гора, показа проверка на „Телеграф“.

Васко Жабата е поставен на първо място топкласациите на шоуто с голям зрителски интерес при комшиите – „Най-добрите от най-добрите“, в което се представят най-слушаните песни през 2022 г.
Оказа се, че най-търсените песни за 2022 г. всъщност са стари парчета, които през годините не са се радвали на такъв успех, но благодарение на Тик-Ток и другите социални мрежи сега се възраждат.
Освен водещата песен за Васко Жабата, на трето място се класира песента „Коктейл от любов“ на Неделко Баич Бая, която е писана през 2005 г. Тя става хит в мрежата след като в Тик-Ток се появява как на нея танцуват две монахини, доста не богоугодно, но пък за сметка на това радват мъжкото око.
 

Второто място заема песента “Полунощ”, която е обявена за хит за всички времена в Сърбия. Тя е дело на титаните Желко Йоксимович и Предрад Тозовац и е саундрак от филма „Тома“. Лирическият герой в нея се напива от мъка след като отново е останал сам, а припевът, който се върти в Тик-Ток е следният: „Нямам повече причини да обичам. Няма кой да ми каже как да го преоделея. Дните ми минават. Годините ми минават. Хей, проклета моя съдба“.
Свързващото звено между трите изпълнения е, че определено стават за напиване с огнени напитки, най-вече ракия. По информация на „Телеграф“ всички кафани от Пирот до Белград, в които масово има резервации от българи за Нова година, ще посрещат гостите си с хита Васко Жабата. Местните оркестри активно репетират рефрена. Освен това ще изпълняват и други познати у нас и в Сърбия парчета, като „Мотел“ на Азис и БГ версията на “Луда по тебе“, както и още много балкански хитове./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Как се справя със заболяването си Селин Дион

За съжаление за Селин Дион годината не започна, нито изглежда завършва добре. Още в началото на 2022 г. тя отложи няколко пъти турнето си заради здравословни проблеми и сега месеци по-късно сякаш не можем да се надяваме скоро да я видим отново на сцена. Преди седмица стана ясно, че певицата […]

Subscribe US Now